Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden en regels

Door te bestellen bij Mo & More ga je akkoord met onze voorwaarden. Deze gelden voor alle afspraken die je met Mo & More maakt.

We zijn mensen en we maken soms fouten. Maar als dat gebeurt doen we onze uiterste best om dit zo snel en netjes mogelijk op te lossen. Samen kunnen we het webshoppen persoonlijk en vriendelijk maken en houden.

Verzenden
De kosten van het verzenden komen overeen met de tarieven die wij onze partner betalen.

Mo & More is een winkel in Noordgouwe (Zld), een klein bedrijf gerund door Monique en de hulp van enkele enthousiaste brei- en haaksters. Wij hebben beperkte openingstijden (geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag). Wilt u de winkel op andere tijden bezoeken, schroom niet en neem bij voorkeur per mail contact met ons op info@mo-and-more.nl. Mochten wij, in zeldzame gevallen, door omstandigheden de deur dicht moeten houden dan vermelden wij dit op de website.

Vragen over wol en patronen zijn het best te beantwoorden in onze winkel waar we je dingen kunnen laten zien. De webshop is fijn als je weet wat je koopt, de extra informatie over de garens krijg je in de winkel. Gaat er iets niet goed met je project, dan voelen wij ons niet verantwoordelijk.

Product foto’s
Wij doen onze uiterste best om de kleuren zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven, helaas geven verschillende beeldschermen de kleuren verschillend weer. Hierdoor kan wat je in je handen krijgt er anders uitzien dan op je beeldscherm. Dit is helaas een risico van online kopen en ook hiervoor nemen de verantwoordelijkheid niet op ons.

Prijzen
Alle prijzen op de website worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief BTW. Als je van buiten de EU besteld, dan wordt het totaal berekend zonder BTW totdat je je adres hebt ingevoerd. Verzendkosten worden als aparte post berekend. Alle prijzen kunnen zonder voorgaande waarschuwing worden veranderd.

Aankopen
Wanneer het product niet in voorraad is, informeren wij u hierover.

Levering
Wij hebben de intentie jouw bestelling z.s.m. te versturen, zover mogelijk de dag van bestelling. Wanneer je op vrijdag na 11:30 t/m maandag besteld, dan wordt je pakketje over het algemeen dinsdag verzonden.

Voor het buitenland gelden andere bezorgtijden afhankelijk van type bestelling en land.

Let op! Extra kosten m.b.t. douane en belasting zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

Retour
14 dagen retour garantie, mits de producten in ongeschonden staat zijn, geen specifieke geur hebben, het juiste gewicht hebben en een onbeschadigd label. Als dit zo is ontvang dan het volledige aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de retourzending.

Nieuwsbrief
Regelmatig versturen wij nieuwsbrieven, wil je die ontvangen stuur dan een mail naar info@mo-and-more.nl

 

WORKSHOPS/ CURSUSSEN/ LESSEN

Inschrijven & Betalen
Inschrijven voor lessen gaat via de webshop. Hier betaal je meteen het volledige bedrag en is je plaats gereserveerd. Je aanmelding is volledig afgerond als ik ook het inschrijfformulier ingevuld retour heb gestuurd. Na betaling van het totaalbedrag is je inschrijving definitief.

Materialen
Bij Mo & More werken we met de materialen die in de winkel verkrijgbaar zijn omdat we de lessen hierop hebben afgestemd. Voor elke smaak en budget is er iets te kiezen. Brei- en haaknaalden die je hebt kun je natuurlijk meenemen, heb je niet de juiste naalden, dan kun je ze aanschaffen. We hebben geen leennaalden.

Materialen (mits ongeschonden en nog in de collectie) kun je inruilen voor ander materiaal of een waardebon. De waardebon is een jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. Tot en met twee weken na aankoop in de webshop (!) kun je je geld terug krijgen op vertoon van de kassabon mits de materialen ongeschonden zijn.

Welkom

Welkom bij Mo & More
De winkel met prachtige brei- en haakbenodigdheden en beleving!

Openingstijden

Donderdag: 11.00-17.00 uur
Vrijdag: 11.00-17.00 uur
Zaterdag: 10.00-14.00 uur
Of op afspraak

Contact

Mo & More
Brouwerijstraat 18
4317 AC  Noordgouwe
06 51 26 70 70
info@mo-and-more.nl
www.mo-and-more.nl

Kvk 57121656

btw-id  NL001797456B47