Workshops/Events

Kerstengeltjes haken vrijdag 1 november 2019

We starten de workshop om 10.00 uur met een kop koffie/thee en ondertussen geeft Miranda uitleg over het haken van het engeltje. Rond 12.00 sluiten we de workshop af en kan je thuis verder aan de slag.

De prijs van de workshop is € 17,50 en is incl. het garen. Heb je zelf haaknaald 2,5/3/3,5  neem deze dan mee, eventueel zijn de haaknaalden ook in de winkel aan te schaffen.

Aanmelden uitsluitend via: info@mo-and-more.nl

Sloffen breien n.t.b. datum.

We starten de workshop om … uur met uitleg over het breien van de sloffen. Daarna zoek je de kleur van het garen en gaan we lekker aan de slag. Thuis kan je dan de slof afmaken en een tweede exemplaar breien. Met de informatie die je meekrijgt vilt je zelf de sloffen. Je kunt de sloffen pimpen of neutraal houden, de keuze is aan jou!

De prijs van de workshop is  € 29,50 en is incl. het garen. Heb je zelf breinaalden 8 en/of 9, neem deze dan mee, eventueel zijn de breinaalden ook in de winkel aan te schaffen.

Aanmelden uitsluitend via:  info@mo-and-more.nl

Knitting dinner vrijdag 8 november 17.30 tot 21.00 uur

Geniet van een avond met diner en breien/haken bij Mo & More!

Na een welkom gaan we genieten van een (h)eerlijk diner bestaande uit maaltijdsoep, robuust brood, diverse kazen een heerlijke salade en ter afsluiting een dessert.  De ingrediënten zijn voornamelijk van biologische afkomst o.a. van Biologische kwekerij Zuidbos te Noordgouwe en De Man Die Bakt uit Zierikzee.

Daarna is het tijd om te breien/haken.

We gaan er van uit dat er gewerkt wordt met garens van Mo & More.

De prijs voor dit event is €  35,-

(Dit event gaat door bij minimaal 8 deelneemsters)

Aanmelden uitsluitend via  info@mo-and-more.nl

Mochilla haken woensdag 23 oktober van 19.00 – 21.30 uur.

Tijdens deze workshop leer je de techniek van het Mochilla haken. Je gaat haken met verschillende draden tegelijk. Met deze techniek maak je de mooiste patronen en krijg je een prachtig eindresultaat. Ook krijg je tips om je eigen patronen te ontwikkelen.

Aan het eind van de workshop ga je met voldoende ervaring naar huis om je Mochilla hoes/etui thuis af te maken.

De kosten van deze workshop zijn €  19,95 dit is inclusief 2 bolletjes katoen. Neem zelf haaknaald 3, 4 en 5 mee, deze zijn ook aan te schaffen in de winkel.

Aanmelden uitsluitend via  info@mo-and-more.nl

Sokken breien op n.t.b. datum

Er is bijna niets leuker dan sokken breien. Zelfgebreide sokken is weer terug van weggeweest en zeg zelf, wat is er leuker dan zelf je eigen sokken te kunnen maken en ontwerpen. Het lijkt wat lastig maar met deze workshop gaat dit helemaal goed komen. Deze workshop is verdeeld over twee lessen en wat huiswerk.

De eerste les zetten we de sok op en leer je rond breien met 4 naaldjes. De sok brei je thuis tot de hiel en in de tweede les leren we je de hiel en de spie te breien, daarna kun je thuis je sok afbreien.

De kosten van deze workshop zijn €  45,- (voor twee lessen, totaal te voldoen na de 1e les) en is excl. materiaal. In de winkel kan je kiezen uit meer dan 70 kleuren- en kleurverloopgarens. Neem zelf sokkennaaldjes 2,5 mm mee, ook deze zijn in de winkel aan te schaffen.

Aanmelden uitsluitend via info@mo-and-more.nl

Vogeltjes breien op n.t.b. datum

We starten de middag met uitleg over de mogelijkheden qua uitvoering van de vogeltjes onder het genot van een kop thee/koffie waarna u zelf aan de slag gaat.

De prijs van de workshop is € 17,50 en is inclusief 1 bolletje Drops Delight. Heeft u 4 sokkenbreinaaldjes 2,5mm neem deze dan mee, eventueel zijn de breinaaldjes ook in de winkel aan te schaffen.

Aanmelden uitsluitend via info@mo-and-more.nl

Kerstballen breien op n.t.b. datum

Wij starten met uitleg onder het genot van een kop koffie/thee waarna u zelf aan de slag gaat.

De prijs van deze workshop bedraagt  €  17,50 en is inclusief 2 bollen Karisma of Fabel (beide van Drops Design).

Wij werken met 5 breinaaldjes van 2,5 of 4 mm, mocht u deze hebben neemt u deze dan mee. Eventueel zijn de benodigde breinaalden aan te schaffen in de winkel.

Aanmelden uitsluitend via info@mo-and-more.nl

Deze workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Heeft u andere technieken die u wilt leren, laat het weten!

Voor alle workshops geldt: minimaal 5 deelne(e)m(st)ers

Wanneer u interesse heeft in één van deze workshops, geef dit door via:  info@mo-and-more.nl

Welkom

Welkom bij Mo & More
De winkel met beleving en prachtige garens

Openingstijden

Donderdag: 13.00-17.00 uur & 19.00-21.30 uur
Vrijdag: 10.00 – 12.00 uur & 13.00-17.00 uur
Zaterdag: 10.00-14.00 uur

Contact

Mo & More
Brouwerijstraat 18
4317 AC  Noordgouwe
06 51 26 70 70
info@mo-and-more.nl
www.mo-and-more.nl
Kvk 57121656